Om Restauranten

Bånd - top@2x

En smagsoplevelse ud over det sædvanlige – stadig kokkereret med en fast hånd og kærlighed…

Vores restaurant byder ikke kun på autentiske omgivelser og en stemning som emmer af det oprigtige Møen. Vores menu byder også på smagsoplevelser ud over det sædvanlige. 

Vi har holdt fast i grundtanken, om at dansk mad skab kokkereres med fast hånd, med kærlighed og med passion. I vores restaurant skal du ikke bare være mæt, men have lyst til at spise det sidste på tallerknen – bare fordi det smager himmelsk – også selvom du i forvejen er lidt mæt. 

Sammen med vores personale og vores servicering, stræber vi efter at give dig den bedste oplevelse – en oplevelse af det gamle Møn og af den historiske kvinde Gylla, men med et moderniseret twist. 

Vores menu byder derfor på alt fra Silderutens tallerken med rugbrød & fedt til Pariserbøf med kapers, løg, rødbeder & æggeblomme til frokost, samt Røget laks med avokado & hjemmebagt brød, Kyllingesaute med årstidens grønsager & frisk pasta og Hjemmelavet islagkage som dessert til aften. 

Se vores menuer her. 

Restauranten byder altid på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og gode dråber til ganen. Her er hjerterum til selskaber og middag for to eller flere.