Ophold

Bånd - top@2x

Overnat i de mest fantastiske omgivelser – midt i byen men med ro om natten – og tæt på smuk natur

Vi tilbyder overnatning på Hotel Møen, som i dag drives som et Bed & Breakfast. Navnet er et levn fra gammel tid, som vi ønsker at bibeholde, men I skal ikke frygte mange andre besøgende, larm eller et stresset personale. 

Vi har fokus på at skabe den helt rette stemning sammen med vores besøgende, hvor der er ro til at komme ned i gear, og plads til at nyde solen og et glas hvidvin i vores fantastiske gårdmiljø. Vi giver jer en ferie, hvor byen er lige ude foran hotellets døre, men larmen derfra er tæt på ikke eksisterende.

Vores mange faciliteter er autentiske, men de lever naturligvis op til den moderne standard. I har ligeledes mulighed for at tilkøbe morgenmad til jeres ophold for kun 139,- kr. pr. person samt at booke bord i restauranten til både frokost og aftensmad. 

Vi byder på et intimt ophold midt i købstaden Stege – uden larm om natten og tæt på smuk natur for kun 749,- kr. for et dobbeltværelse (uanset om I er en eller to personer). 

Velkommen til Hotel Møen
Læs mere om vores værelser her. 

Overnat i Steges fantastiske omgivelser. Vi stiller hyggelige værelser til rådighed, et lækkert gårdmiljø og en udsøgt menu i resturanten.