Selskaber

Bånd - top@2x

Er drømmen at holde selskab i vore omgivelser? Så lad os sammen gøre drømmen til virkelighed…

Hotel Møen er stedet for ethvert selskab, bryllup, barnedåb, fødselsdage, begravelse m.m. I samarbejde med jer skaber vi omgivelserne til jeres selskab.

Vi stiller service, serviceringspersonale, dekorationer og en skræddersyet menu med tilhørende vinmenu til rådighed. Har I specifikke ønsker til menuen eller skal vi tage højde for allergener, så giv venligst besked herom. Vi gør vores yderste for at imødekomme jeres ønsker. 

DEN LILLE STUE
Den lille stue er velegnet til mindre selskaber på ca. 12-14 personer, hvor hyggen kommer frem.

DEN STORE STUE/RESTAURANTEN
Den store stue er velegnet til lidt større selskaber, hvor der er plads til ca. 40 personer. Der er mulighed for at samle familien og få nogle hyggelige timer sammen.

Det er også muligt at kombinere de to stuer for lidt større selskaber på ca. 55 personer. Dog vil det betyde, at selskabet vil være fordelt i to lokaler, men har stadig mulighed for at være tæt sammen. 

CIGARKASSEN
Cigarkassen er et lille selskabslokale velegnet til selskaber på ca. 30 personer, samt diverse møder, da man trækker sig tilbage fra restaurantens øvrige gæster.

Find yderligere information på Facebook ”Hotel Møen”, hvor vi løbende skriver om vores aktiviteter.

PRAKTISK INFORMATION
Rygning foregår altid udendørs, og er ikke tilladt i vores selskabslokaler. Selskabet kan hjemsendes såfremt de er til gene for andre gæster eller ikke overholder gældende retningslinjer. Der kan forekomme erstatningskrav, såfremt service, lokaler eller andet interiør beskadiges af selskabets gæster. 

Hotel Moen er den perfekte lokation til at holde bryllup, konfirmation, barnedåb eller runde fødselsdage. Vi tager højde for alt der er med til at sikre den gode fest.